Mei, 2017

27mei - 28Hele dagBreakoutrunRecreatiegebied "De Maashorst"

Datum

Mei 27 (Zaterdag) - 28 (Zondag)

Locatie

Recreatiegebied "De Maashorst"

Palmstraat 7 Schaijk

Organisatie

Breakout Runinfo@breakoutrun.nl

Evenement details

8 of 16 kilometer breakoutrun

Zowel op zaterdag als op zondag kunnen gevangenen zich inschrijven voor de dayrun van de breakoutrun. Tijdens de dayrun leg je een vluchtroute af van 8 of 14 KM. Bekijk hier de verschillende starttijden.

Last man standing

Deze categorie is bedoeld voor de zware criminelen. Wie wordt de ultieme uitbreker die het langst uit de handen van de politie weet te blijven? De crimineel die de meeste rondes heeft afgelegd wint een leuke prijs. The Last Man Standing categorie start zaterdag om 10:00 uur en kent geen vaste afstandslimiet.
Op het gevangenisterrein komen deelnemers voor verrassingen te staan, er zullen vele hindernissen ontweken, beklommen en uiteindelijk overwonnen moeten gaan worden.

Breakout Run is een zeer uitdagende obstacle run, maar zeker haalbaar voor iedereen met een basisconditie en een goede dosis motivatie!

Chained breakout

Op zoek naar een extra uitdaging? Leg dan het parcours geketend aan je celgenoot af. Jullie worden met een chain aan elkaar vast gemaakt en leggen het hele parcours samen af.

 Wedstrijdvak

Ben jij competitief ingesteld en zou jij je willen kwalificeren voor het EK of WK Obstacle Course Racing? Schrijf je dan nu in bij het wedstrijd vak van de Breakout Run! In het wedstrijd vak krijg jij namelijk de kans om je te kwalificeren voor het Europees Kampioenschap (OCR Benelux) en het Wereldkampioenschap (OCR World Championships). De Breakout Run is overigens de laatste kans om je te kwalificeren voor het EK, dus wacht niet te lang met inschrijven. Meer over de eisen en regels voor de kwalificatie race lees je hier.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Kortingscode

TEAMDMM

Leave A Reply

X