Reviews obstacle runs

Hieronder een overzicht van al reviews door deelnemers in 2016. Heb je een mooi raceverslag van een run?Laat het ons dan weten via ons contactformulier.

Reviews obstacle runs 2016

DatumObstacle runRating
2016-01-01Ice Survived Obstacle Run
2016-02-22Otterlo Challenge Run
2016-03-06Mud Masters
2016-03-19Obstakelrun by Diz
2016-03-19Strong Viking Mud Edition NL
2016-03-20Gladiator Run Atuatuca Edition
2016-04-10Army Urban Run
2016-04-16STORMLOOP
2016-04-16Mudrun Fun
2016-04-16Medieval Run
2016-04-17Down Under Obstacle Run
2016-04-23Strong Viking Mud Edition BE
2016-04-23Obstacle Challenge Urk
2016-04-29StrongSisterRun
2016-04-29StrongMile
2016-04-30Strongmanrun
2016-04-30Obstakel in de Kwakel
2016-04-30Spartacus Run

We proberen zoveel mogelijk reviews van evenementen te verzamelen. Mis je nou een review of een evenementen, laat het ons dan weten via info@obstakels.com. Als we zelf geen verslag kunnen maken van een obstacle run is jullie verslag ook altijd welkom. We zullen ook alle deelnemers vragen hun mening achter te laten. Heb je foto’s gemaakt van een obstacle run, dan kun je dit ook aan ons laten weten. We zullen ze dan onder aan de review toevoegen, zodat de deelnemers zichzelf terug kunnen vinden.

 

Reviews

4 reacties

  1. Pingback: Het naseizoen klopt op de deur - Obstakels.com

  2. Goes, 13 september 2014

    De eerste obstakel run op Zeeuwse bodem, georganiseerd door Stichting Jayden en Fitland Goes. Twee afstanden, 7,5 of 15 (twee rondes) km. Superleuke, laagdrempelige en zeer afwisselende loop. Leuk was vooral dat de obstakels niet tevoren bekend waren gemaakt. Prima gebruik gemaakt van de omgeving: slootjes (ik wist niet dat er zoveel vieze slootjes waren), het Havenkanaal, dijkjes (al dan niet natgehouden door de brandweer). Ik ben hier voor de eerste keer over auto’s geklommen.

    Er waren soms wat opstoppingen bij obstakels. Af en toe ook wel wat zoeken naar de juiste route. En daags voor de start bleken er startgroepen te zijn, door de organisatie ingedeeld, waardoor onze groep deels in de ene, deels in een andere startgroep zat. Zoiets weet ik graag bij inschrijving.

    Verder prima verzorgd, goodybag, afspoel-, kleed- en douchegelegenheid beschikbaar, op tijd gestart, goed georganiseerd. Echt een hele leuke loop waarvan ik hoop dat ‘ie volgend jaar weer georganiseerd wordt.

    Marlies

  3. Pingback: Kan een obstacle run te ver gaan? - Obstakels.com

Leave A Reply

X