Train als de Mustache Man

Wil je gaan trainen voor een obstacle race, dan zijn er op internet voldoende programma’s te vinden die je kunt volgen. Je kunt het thuis doen, in de natuur of in de sportschool. Zolang het maar om een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen is.

Tough Mudder heeft hun eigen trainingsmascotte en dat is de Mustache Man. Op zijn website kun je onderstaande, inspirerende video vinden. Binnenkort komt het complete trainingsprogramma online te staan op zijn website. Op zijn YouTube-kanaal staan nog wat meer video’s. Succes met trainen!

 

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X