De geschiedenis achter Obstacle Racing

De afgelopen jaren is Obstacle Racing een populaire sport aan het worden, zeker in Amerika. Als we zien hoe snel de Strongmanrun dit jaar vol was qua aantal deelnemers en wat er voor 2013 allemaal op het programma staat, dan kunnen we wel zeggen dat de populariteit hier in Nederland ook groeiende is. In een lang artikel in Outside Magazine van afgelopen maand kun je de geschiedenis van Obstacle Racing lezen. Een mooi artikel over een businessplan, een Harvard student, rechtszaken, oorlog tussen de verschillende organisaties en een bedrijf (Tough Mudder) dat intussen tientallen miljoenen omzet.

breakout run

Lees het volledige artikel hier:  Profiteers of Pain – Obstacle racing in AmericaHarbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X