Autobanden

Je moet over stapels banden heen, je moet ze meeslepen, je moet ze omrollen of je moet er bijna hinkelend doorheen. Voor autobanden geldt dat je ze op allerlei manieren kunt tegenkomen. Tractorbanden komen soms ook voor in het geval dat ze omgegooid moeten worden.

 

Trainingstips

In dit filmpje vind zo’n beetje 101 manieren van trainen met een autoband. Dus fix twee banden en ga aan de slag. Het lopen over een stapel banden zelf is vrij lastig te trainen, mits je niet bij de lokale bandenhandel werkt.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X