Electriciteit

Één van de meest gevreesde onderdelen van een obstacle run is het obstakel dat onder stroom staat. We zien deze steeds vaker terugkomen, ook in Nederland. De meningen over dit soort obstakels met elektriciteit zijn nogal verdeeld. De één vindt het te gek omdat je uit je comfort zone gehaald wordt, wat één van de dingen van een obstacle run is. De ander doet liever niet meer als er een obstakel met stroom is. Wij vinden dat (mits je fit bent) je toch zeker één keertje de electroshock therapy, electric eel of sizzler gedaan moet hebben! Als de organisatie er zin in heeft plaatsen ze hem net na een onderdeel met water zodat de stroom goed geleid. Mits je geen problemen aan je hart hebt zijn deze obstakels gewoon te nemen. We hebben nog nergens gelezen dat er iemand ook daadwerkelijk geëlektrocuteerd is.

Hoe denk jij er eigenlijk over? Laat je mening achter op ons forum.

 

Trainingstips

Onze trainingstip? Niet doen! Hier hoef je niet voor te trainen, deze moet je gewoon doen. Tips voor tijdens het event? Heel snel er doorheen rennen!

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X