Walls

Houten muurtjes zijn ook vrij standaard tijdens obstacle runs. Er zijn diverse varianten. Meestal staan ze rechtop en worden ze steeds iets hoger. De eerste paar kom je dan zelf nog wel overheen, maar voor de wat hogere muurtjes heb je toch hulp nodig. Het mooie is dat iedereen je graag helpt om over de muurtjes heen te komen. Ze staan soms onder een hoek van 45 graden en zijn dan voorzien van een touw, zodat je zelf omhoog kunt lopen.

Harbourrun

 

Trainingstips

Muurtjes kom je samen eenvoudig over. Geef elkaar een steuntje en klauter via elkaar over de muur heen. Wil je hem alleen doen? Kijk dan eens naar deze tips van onze engelse vrienden van Mudstacle.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Review Elite Off-Road Challenge 2013 | Obstakels.com

Leave A Reply

X
X