Water

Sommige mud runs zou je bijna water runs komen noemen, zoveel water komt er in voor. Door slootjes waden, van obstakels in het water springen, zwemmen, waterglijbanen en monkey bars over het water. Water is bijna niet weg te denken uit een obstacle run. Onze favoriet is toch wel de jump in het water zoals we hem bij Mud Masters kunnen gaan verwachten binnenkort en zoals we hem eerder bij Strong Viking al gezien hebben. Oh ja, in 2014 komt er een speciale water obstacle run in Nederland.

breakout run

 

Trainingstips

We hoeven natuurlijk geen zwemles te gaan geven. Echt trainen is voor de meeste obstakels met water ook niet echt nodig. Dus hieronder maar even een filmpje van een locatie waar we graag eens zouden gaan trainen.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X