Gratis ebook Spartan Race

Op de webiste van de Spartan Race kun je nu een gratis ebook downloaden. Het is beschikbaar in diverse formaten zodat je hem overal op kunt lezen (telefoon, Kindle, ipad, laptop, etc.). Het is niet zomaar een gratis bestandje, maar en volwaardig boek van meer dan 300 pagina’s met geschiedenis, verhalen en trainingstips.

Download hem hier.Dit is de volledige beschrijving van het ebook: “You’ll Know at the Finish Line, Spartan Race founders Joe Desena and Andy Weinberg present a thrilling alternative to mundane, sedentary life in the form of a sport that anyone – yes, anyone – can do.

They outline the Spartan training philosophy, inspired by the courage and discipline of the Ancient Spartiates and dedicated to functional exercise, which requires neither equipment nor gym membership – just a body, a will, and the great outdoors.

Packed with comprehensive workout strategies and heartfelt personal testimonies from Spartan Legends like Hobie Call and Lisa Demetriou, You’ll Know at the Finish Line blazes the definitive trail for the long-lost sport of obstacle racing.”

 

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X