Tough Guy 2013

Afgelopen weekend was in Engeland “The Safest And Most Dangerous Event In The World” zoals Tough Guy zichzelf omschrijft. Tough Guy is één van de (zo niet de) oudste obstacle races die er is. Het zeer grote Tough Mudder heeft hier zijn hele concept op gebaseerd als we de verhalen mogen geloven. Op Twitter en Facebook waren de dagen voor de Tough Guy al beelden te zien van het parcours waaruit bleek dat het ook in Engeland flink gesneeuwd had.Helaas konden we er zelf niet bij zijn, maar als we de verhalen online lezen is het zeer heroisch geweest en zijn er veel mensen onderkoeld geraakt. Hier een mooi artikel op Mudstacle. Dat het soms maar net goed gaat valt in dit artikel te lezen, waarin beschreven wordt dat iemand het maar net overleefd heeft.


Volgend jaar willen we er zeker bij zijn!

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X