Waarom Obstacle Runs zo populair zijn

In ons favoriete magazine, Outside, stond deze maand weer een mooi artikel over Obstacle Races. Het artikel gaat over de vraag waarom deze races op dit moment zo populair zijn. De auteur doet mee aan een Tough Mudder. Ondanks zijn scepsis in het begin heeft de deelname aan Tough Mudder absoluut een positief effect op hem. En de reden dat het zo populair is? Lees het artikel daarvoor zelf maar even.

Lees hier het complete artikel van Outside Magazine.

Check hieronder ook het bijbehorende filmpje waarin de Electroshock Therapy Obstacle van Tough Mudder uitgelegd wordt.breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

is mede-initiator van Obstakels.com en DutchMudMen.com. Is enthousiast obstacle runner in Nederland en daarbuiten. Als ervaringsdeskundige motiveert en inspireert Jeffrey mede obstacle runners. Tevens kun je terecht voor kleding, schoenen en overige obstacle gear advies.

Leave A Reply

X
X