Parcours Mud Masters bekend gemaakt

0

Op de site van de Mud Masters kun je vanaf vandaag het parcours terugvinden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Spartan Race die het parcours geheim houdt zodat het een verrassing blijft, zijn ze bij MudMasters heel open en kun je alles al zien. Het parcours bestaat uit 21 obstakels en is iets anders dan vorig jaar. Ook de obstakels komen niet allemaal overeen. We zien een aantal mooie bekenden die vorig jaar ook tegengekomen zijn. Het lijkt ook alsof er iets minder water in het parcours zit. We gaan er van uit dat ze alle evaluaties meegenomen hebben en een nog mooier parcours gemaakt hebben dan vorig jaar, toen het al erg leuk was om mee te doen!

Als je op het volledige plaatje hieronder klikt ga je naar de site van de Mud Masters waar je per obstakel kunt inzoomen. Zo weet je wat je te wachten staat.


Volledige parcours MudMasters

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X