Logo Strong Viking Run 2013

8 juni: Strong Viking Run in Wijchen. Strijden als een viking!

Op 8 juni wordt er op Berendonck te Wijchen voor het eerst de Strong Viking Run gehouden. De Strong Viking Run is een uitdagende wedstrijd waarbij je de strijd aangaat zoals de Vikingen dat deden. De combinatie van een geweldige uitdaging en entertainment maken het geheel tot een unieke beleving voor zowel deelnemers als publiek. Je zal je krachten moeten testen op een parcours van 19,99 km. waarbij je 30 hindernissen zal moeten overwinnen. Deze hindernissen zullen zware beproevingen zijn, waarbij de ware viking in je naar boven zal moeten komen.
Als je deze beproevingen hebt doorstaan zal je gehuldigd worden als “Survivor Strong Viking Run 2013″ en zul je samen met alle andere helden van deze dag nog een groot feest vieren, waarbij de pullen bier veelvuldig zullen rondgaan.

Inschrijven voor de Strong Viking Run kan hier.  Voor een goede indruk van deze run bekijk onderstaande trailer


Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X