Drieluik MudRunFun in April

Voor de fans van Obstacle Runs is er goed nieuws. Vlak na de MudMasters wordt de MudRunFun georganiseerd. En niet eenmalig op één plek, maar drie weekenden na elkaar op drie plekken verspreid door Nederland. Op 1 April in Amersfoort, op 7 April in Lansingerland en op 14 April in Zwolle. Ook hier is er een kidsrace en kun je als team meedoen. Er zijn diverse afstanden (1 / 2,5 /  5 / 8 / 16 KM). Verder steunt de Mudrun Fun een aantal goede doelen. Zo kunnen kinderen van de voedselbank gratis meelopen met de run, is er een speciale SugarKids run voor kinderen met suikerziekte en steun je met je deelname stichting Shirtstar.

 


breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

  1. Pingback: Review: Mud Masters 2013 | Obstakels.com

  2. Pingback: Jaarovericht 2013 | Deel 2: Voorjaar - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X