MudFunRun

Drieluik MudRunFun in April

Voor de fans van Obstacle Runs is er goed nieuws. Vlak na de MudMasters wordt de MudRunFun georganiseerd. En niet eenmalig op één plek, maar drie weekenden na elkaar op drie plekken verspreid door Nederland. Op 1 April in Amersfoort, op 7 April in Lansingerland en op 14 April in Zwolle. Ook hier is er een kidsrace en kun je als team meedoen. Er zijn diverse afstanden (1 / 2,5 /  5 / 8 / 16 KM). Verder steunt de Mudrun Fun een aantal goede doelen. Zo kunnen kinderen van de voedselbank gratis meelopen met de run, is er een speciale SugarKids run voor kinderen met suikerziekte en steun je met je deelname stichting Shirtstar.

 


Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 reacties op “Drieluik MudRunFun in April”

  1. Pingback: Review: Mud Masters 2013 | Obstakels.com

  2. Pingback: Jaarovericht 2013 | Deel 2: Voorjaar - Obstakels.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top