Inschrijving Strong Viking Run 2013 geopend

De inschrijvingen voor de Strong Viking Run zijn geopend. Klik hier om je in te schrijven over het parcours van 19,99km met de grootste glijbaan van Europa. Deelname kost 49 euro. Doe je mee met een team van 4 tot 7 personen dan kost het je 45 euro per persoon. Op de site lezen we dat je als deelnemer het volgende krijgt voor je inschrijving;

Harbourrun


* Deelname aan StrongVikingRun
* Een origineel deelnemers T-shirt van de Stronvikingrun 2013 bij de finish
* Verzorging tijdens de loop
* Tijdregistratie met tussentijden
* Persoonlijke video
* Pul bier op het einde
* Strongvikingrun medaille
* Toegang tot de Walhalla tent
* Gratis foto van jou deelname
* Bijdrage het goede doel villa Joep

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X