Nieuwe informatieve site van Ultimate Crossrun staat online

Ook al is het evenement pas in September, vandaag is de nieuwe site van de Ultimate Crossrun de lucht in gegaan. Zo’n beetje alles is nu te vinden op de site, zowel over het evenement als over de hele voorbereiding. Ze beloven ons bijvoorbeeld elke twee weken een nieuw “crosstakel” (jaja, goed gevonden!) Verder hebben ze de kaarten van de diverse routes online gezet. Er is een kinderloop van 1,11KM met 9 obstakels, een ladycross en mini-crossrun van 5,55KM met 11 obstakels, de originele crossrun van 11,1 KM met 23 obstakels en als klap op de vuurpijl de Ultimate Crossrun van 22,2 KM met maar liefst 41 obstakels.

War Race

Ook is er op de site meer informatie over trainingen en de afterparty te vinden. Want, zoals het hoort bij een obstacle run is het programma om het evenement zelf heen ook belangrijk. Bij de Ultimate Crossrun is er naast een afterparty met een barbecue ook een preparty op de dag ervoor.


Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X