Army Urban Run 2013 logo

Nieuwe obstakelloop gevonden: Army Urban Run 2013

Vandaag ontdekten we een nieuwe run in Nederland. Deze bleek aan onze aandacht ontsnapt te zijn. Het is de Army Urban Run in het Brabantse Oirschot. De Army Urban Run is heeft een afstand van 10 kilometer en bevat 12 “militaire” hindernissen. Het evenement vindt plaats op 16 juni en inschrijven kan nog. Deelname kost slechts 10 euro en dat is inclusief shirt. Daarnaast is er ook een kidsrun van 5 kilometer met 6 hindernissen. Over de hindernissen wordt het volgende geschreven.

War Race


De hindernissen zijn erg afwisselend. Zo moet je over strobalen springen, onder militaire voertuigen door klimmen, een helling op rennen met een stijgingpercentage van 16% en een flink stuk afleggen door wit zand met heel veel heuveltjes. Alle zones zijn relatief makkelijk te bedwingen, maar de combinatie maakt het zwaar. ‘De Muur van Oirschot’ is hierop een uitzondering. Om hier boven te komen, moet je echt flink je best doen.

Wij zijn van de partij! Jullie ook?

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 gedachte op “Nieuwe obstakelloop gevonden: Army Urban Run 2013”

  1. Pingback: Nieuw event: Tough Ten Miles in Oisterwijk | Obstakels.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X