Nieuwe obstakelloop gevonden: Army Urban Run 2013

Vandaag ontdekten we een nieuwe run in Nederland. Deze bleek aan onze aandacht ontsnapt te zijn. Het is de Army Urban Run in het Brabantse Oirschot. De Army Urban Run is heeft een afstand van 10 kilometer en bevat 12 “militaire” hindernissen. Het evenement vindt plaats op 16 juni en inschrijven kan nog. Deelname kost slechts 10 euro en dat is inclusief shirt. Daarnaast is er ook een kidsrun van 5 kilometer met 6 hindernissen. Over de hindernissen wordt het volgende geschreven.


De hindernissen zijn erg afwisselend. Zo moet je over strobalen springen, onder militaire voertuigen door klimmen, een helling op rennen met een stijgingpercentage van 16% en een flink stuk afleggen door wit zand met heel veel heuveltjes. Alle zones zijn relatief makkelijk te bedwingen, maar de combinatie maakt het zwaar. ‘De Muur van Oirschot’ is hierop een uitzondering. Om hier boven te komen, moet je echt flink je best doen.

Wij zijn van de partij! Jullie ook?

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Nieuw event: Tough Ten Miles in Oisterwijk | Obstakels.com

Leave A Reply

X
X