30 juni 2013: Ultimate City Challenge in Almere

Tussen alle nieuwe evenementen in de modder door zit ook een nieuwkomer die de modder overslaat. Denk aan de Urbanathlon van vorig jaar in Amsterdam. De organisatie omschrijft het zelf als een Survival-run door de stad met obstakels die je in de stad tegen zou kunnen komen. Deze stad is in dit geval Almere. Om heel precies te zijn is het Almere Buiten alwaar een route van 10 kilometer wordt uitgezet welke 15 tot 20 obstakels bevat. We moeten hierbij denken aan containers om overheen te klimmen, bussen om doorheen te rennen, roadbarriers, steigerbouw, muren, trappen en nog veel meer.

Harbourrun

Wil je meedoen? Schrijf je dan hier in. Er komt ook een loop voor bedrijven en om daaraan mee te kunnen doen moet je even een hier kijken. Er kunnen maximaal 2500 deelnemers meedoen en een startbewijs kost je 30 euro. De organisatie laat weten het de ambitie is om volgend jaar wederom een evenement te organiseren en dat horen we natuurlijk graag! Oh ja, de gemeente zit mee in de organisatie, dus met die vergunning zal het hier wel goed zitten.


Hier de exact route door Almere Buiten.route ultimate city challenge

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Jaarovericht 2013 | Deel 2: Voorjaar - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X