Laatste info en tips voor de Mud Masters

Morgen en overmorgen is het zover! De tweede editie van de Mud Masters. Wij hebben er ontzettend veel zin in! Het weer voorspelt veel regen, dus met de mud zal het wel goedzitten dit weekend. Aangezien het niet meer vriest zal de modder lekker ontdooit zijn. Desondanks zal het water nog steeds erg koud zijn, dus hou daar rekening mee. De organisatie geeft in de deelnemersmail het advies om een  thermo-shirt en een muts te dragen zodat je warm blijft. Hieronder een kort filmpje van het parcours, zodat je al weet wat je te wachten staat.

Verder nog een paar laatste tips:

  • Vergeet je 5 euro pakeergeld niet
  • Neem droge schoenen en kleren voor naderhand mee.
  • Neem een handdoek mee.
  • Neem een vuilniszak voor je natte kleding mee.


En kijk morgen op onze site, we zullen aanwezig zijn en wat foto’s online zetten.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X