dirtkings logo

Nieuwe race op 29 juni: Dirtkings

Vandaag kregen we bericht van Dirtkings. De race is nieuw voor ons, maar ziet er interessant uit. Ze beweren de “The dirtiest obstaclerun” te zijn. Onze wasmachines zitten nu nog vol met zand van de Mud Masters, dus dat belooft wat! Op hun website schrijven ze verder het volgende;


‘DirtKings’ is een Mudrace/Obstacle-Run op een off-road parcours in ‘De Vennebulten’ bij het Gelderse Varsseveld. Het karakteristieke terrein kenmerkt zich onder andere door vele kleine pittige hoogteverschillen en een motorcrossbaan. Er zullen spectaculaire hindernissen gebouwd worden op dit toch al gevarieerde parcours. Waterbakken, modderpoelen en diverse obstakels zullen ervoor zorgen dat je niet schoon blijft. Zelfs een hindernis onder stroom is één van de verrassende ingrediënten. Shocktherapie voor Kings en Queens…

Verder kunnen we bier en een finisher-shirt verwachten als we de finish halen. Er is ook een “alfagroep” voor mensen die voor een snelle tijd willen gaan. Verder is er nog niet zo heel veel te vinden op de website. Informatie over de afstand, een eventuele teamrace en kidsrun staat nog niet online, maar de organisatie heeft ons verzekerd dat deze info spoedig volgt. Je kunt je wel al inschrijven voor 56 euro en wel hier.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top