Alle foto’s van de MudRunFun in Lansingerland

Gisteren was de MudRunFun in Lansingerland. Voor ons als Dutch Mud Men was dit een mooi succes met een eerste en tweede plek op de 16 kilometer. Daarnaast hebben we zeker fun gehad tijdens het evenement. Gelukkig hebben we een aantal fotografen en cameramannen gezien voor, tijdens en na de race. Daarnaast zijn ook de nodige GoPro’s gespot bij een aantal deelnemers. Oftewel, materiaal genoeg om jezelf terug te vinden. Hieronder de fotosites die we intussen kennen. Heb je foto’s of video gemaakt of gevonden van de MudRunFun in Lansingerland, laat het ons dan even weten via info@obstakels.com of de social networks.

Een officiële uitslag hebben we overigens nog niet kunnen vinden. We weten ook niet zeker of deze komt. Onze review van het evenement zal ook later deze week nog volgen.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Eerste: Nice!

    Bedankt voor de links naar foto’s & filmpjes. Ik heb een paar gopro shots, maar je ziet voornamelijk de modder op de lens!

Leave A Reply

X
X