Breakout Run Inschrijven

Ontsnappen uit de gevangenis met de Breakout Run!

De maand September gaat een drukke worden voor de fanatieke obstacle runners in Nederland. We hebben al de Ultimate Crossrun, Strongmanrun en MudMasters die maand. Sinds deze week is daar de Breakout Run bijgekomen. Op zaterdag 14 september vindt deze run plaats op Recreatiegebied “De Maashorst” in Schaijk (nabij Oss in Noord Brabant.) Op dit moment kun je je alleen nog voorinschrijven. De inschrijving zelf gaat open op 25 mei. Voorinschrijvers krijgen korting op de inschrijven, dus meld je hier aan! Het is ook mogelijk om mee te doen in teams van minimaal 5 personen.

De Breakout Run is een echte obstakelrun in de natuur. Hij is offroad en aan de locatie te zien gaan we zeker water / modder tegenkomen. Het parcours is 15 kilometer lang en over het aantal obstakels is nog niets bekend op het moment. Verder heeft de organisatie een orgineel thema bedacht voor de run, namelijk het onsnappen uit de gevangenis. Hieronder de omschrijving van de website van de Breakout RunOp het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het start-/finishterrein is er geen weg meer terug… Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis. Buiten de gevangenispoort is het tijd om aan de vluchtroute van zo’n 15 kilometer te gaan beginnen. 
De voortvluchtigen zullen achter de muur voor de nodige verrassingen komen te staan. Daarnaast zullen de nodige hindernissen ontweken, beklommen en uiteindelijk overwonnen moeten gaan worden.
De geruchten gaan dat er nog nooit iemand ontsnapt is uit deze gevangenis, dus wie wordt de eerste? Middels tijdsregistratie wordt er bijgehouden wie er de snelste ontsnappingstijd heeft neergezet en kunnen deelnemers achteraf terug kijken wat hun tijd was.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X