Nieuwe site Strong Viking Obstacle Run

Gisteren hebben we bezoek gehad van de mannen van de Strong Viking Obstacle Run. Ze hebben zich ten doel gesteld om de beste obstacle run in de wereld neer te zetten.  Ze starten hiermee over een maandje, op 8 juni 2013, tijdens de eerste Strong Viking Obstacle Run in Wijchen. Deze editie zal de “Water edition” gaan heten en plaats bieden aan 5.000 deelnemers. Later dit jaar volgt er ook nog een “Color edition” en volgend jaar organiseren ze een “Mud edition.”

Daarnaast is gisteren de nieuwe site live gegaan waar je alle info kunt vinden voor de run van komende maand. Ook hebben ze een handige videoguide gemaakt met de laaste informatie voor de dag zelf. Sinds vandaag draait verder onderstaande spot meerdere malen per dag op Discovery Channel.

 breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X