Promo video Breakout Run gelanceerd

We hebben al een aantal promovideo’s voorbij zien komen voor de diverse evenementen die er dit jaar in Nederland plaats gaan vinden. Op ons Youtube-kanaal kun je ze allemaal zien. Deze week is de promo voor de Breakout Run gelanceerd en we moeten zeggen dat dit toch wel een heel cool filmpje geworden is. Ze hebben het thema goed in de video verwerkt en hebben daarnaast “MMA Fighter” Duane van Helvoirt weten te strikken voor hun video. Deze ontsnapt in de video uit de gevangenis en lijkt een deel van het parcours te lopen. Hieronder kun je hem zelf zien. Voorinschrijven voor de Breakout Run is mogelijk, de definitieve inschrijving gaat open op 25 mei om 13.00 uur.

Wij zijn benieuwd naar het definitieve event!


Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X