Extra afstand en extra plekken Strong Viking Obstacle Run

Gisteren bereikte ons het nieuws dat de Strong Viking Obstacle Run mag uitbreiden van 3.000 naar 5.000 deelnemers. Omdat 19 kilometer (nog) niet voor iedereen een haalbare afstand is heeft de organisatie besloten om ook een afstand van 11 kilometer toe te voegen aan het evenement. Er zijn ook direct meer dan 20 hindernissen toegevoegd. We zijn benieuwd!

De Strong Viking Obstacle Run vindt plaats op 8 juni bij Berendonck in Wijchen. De inschrijvingen voor de 11 kilometer zijn geopend. Ook inschrijven voor de 19 kilometer is nog mogelijk, echter is deze wel al voor 85% vol. Wees er dus snel bij!

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X