dirtkings parcours 2013

Parcours Dirtkings bekend

Het ene evenement houdt zijn parcours angstvallig geheim om zo voor verrassingen te zorgen. Het andere evenement is heel open en laat alle obstakels gewoon zien. Dirtkings valt in de laatste categorie. Sinds vandaag staat het hele parcours online. Je kunt zelfs over de rode stipjes heengaan om zo te zien wat er precies voor obstakel staat. We hebben even gekeken en zo te zien gaan alle bekende obstakels naar voren komen. Hooi, zwemmen, houten muren, tijgeren, stroomschokken, prikkeldraad, een indianenbrug, klimmen, netten, autobanden. Je zult niet gespaard gaan worden. Ze claimen “The dirtiest obstacle run ever” te zijn. Dus we zijn benieuwd naar alle modder bij de hindernissen.

War Race


Dirtkings is over ongeveer een maand. Inschrijven kan nog steeds. Meer informatie en de link naar de inschrijving vind je hier.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X