Nog een weekje tot de Strong Viking Obstacle Run

0

Over een weekje is het zo ver en is de Strong Viking Obstacle Run. Dit is de eerste van een hele serie deze maand. Juni beloofd een drukke maand te worden met maar liefst 5 runs in Nederland. Wij zijn er overal bij. Intussen doen er meer dan 3.500 deelnemers mee aan de Strong Viking Obstacle Run. Mocht je je nog willen inschrijven, dan gaat dat tot woensdag 5 juni 16.00 uur. Voor de 19 kilometer zijn ze intussen toe aan het allerlaatste startvak. Daarnaast is er nog ruimte voor de 11 kilometer. Op de Facebook-pagina worden overigens steeds meer obstakels bekend gemaakt. Zo zagen we al Mount Doom, de Viking Jump en ICEBALLS voorbij komen. Gelukkig zijn er nog voldoende obstakels onbekend zodat het toch nog spannend blijft. We zien jullie volgende week!

Facebook Reacties
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X