Dirtkings in RTL Vakantie Magazine

Aanstaande zaterdag is het zo ver en gaan we als Dutch Mud Men naar de Dirt Kings Mudrace / Obstacle Run. Wil je al een idee krijgen van wat je te wachten staat? Afgelopen weekend zat Dirt Kings in het RTL programma Vakantie Magazine, waarin wat over de obstakels verteld werd. Zo kunnen we in ieder geval de Sizzler verwachten. De overige obstakels staan overigens op de website vermeld, mocht je je voor willen bereiden op de meest modderige van 2013. De video van RTL kun je hier terugkijken vanaf minuut 5. Wij doen mee in startvak Need for Speed. We zien jullie daar!

Harbourrun
Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X