Elite Off-Road Challenge

11 augustus; Elite Off-Road Challenge

Over een maandje kunnen we alweer gaan obstacle runnen in Nederland. Om precies te zijn op 11 augustus om 10 uur in de ochtend. Op die datum vindt de Elite Off-Road Challenge plaats. Een pittige obstacle run van 7 of 14 kilometer in de bossen bij Budel (Brabant.) De organisatie is in handen van twee liefhebbers van obstacle running en ze omschrijven het evenement zelf als offroad obstacle race. De Elite Off-Road Challenge gaat wat zwaarder zijn dan de gemiddelde run door het pittige natuurlijke terrein en omdat de obstakels allemaal wat zwaarder of langer gaan zijn dan normaal gesproken het geval is. Verder is ook nog een mentaal element, maar dat houden ze nog even geheim. Er is ook een competitie-element aan het evenement verbonden. De snelste op de 14km wordt gekroond tot Elite Off-Road Champion en krijgt een grote troffee. De snelste groep op de 14km en de snelste groep op de 7km krijgen een trofee. De snelste van de 7km krijgt een trofee en de snelste binnen een groep krijgt een trofee.

War Race

Dutch Mud Men is uiteraard van de partij. Inschrijven kan hier en kost slechts 10 euro. Let op, er is maar een beperkt aantal plaatsen. Meer info kun je vinden op de Facebook-pagina van Elite Off-Road Challenge.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 gedachte op “11 augustus; Elite Off-Road Challenge”

  1. Pingback: Alle foto's en uitslagen van de Elite Off-Road Challenge | Obstakels.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X