Trainen met dat lijf!

Hoe train je deze zomer voor het drukke najaar?

Ondanks dat het heerlijk weer is om te gaan barbecueën of naar het strand te gaan, staat er een hele drukke september en oktober voor de deur qua obstacle running. Zorg er dus wel voor dat je af-en-toe nog wel even traint zodat je fit aan de start verschijnt. Een aantal runs die plaats gaan vinden helpen je hier gelukkig bij. Ze bieden allemaal iets van een trainingsprogramma aan. We sommen ze even voor je op;

Ultimate Crossrun heeft een speciale pagina waar je wat meer informatie over trainingen kunt vinden. Strongmanrun organiseert de zogenoemde Extreme Workouts. Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor deze workouts. De jongens van de Breakout Run zijn in samenwerking met Fitland een videoserie aan het maken. Doe je mee aan de Strong Viking Color Obstacle Run? Dan kun je je aanmelden voor het speciale Strong Viking Bootcamp. Ook Mud Masters heeft een videoserie gemaakt met trainingen. De Tough Dirt Run is een samenwerking aangegaan met Crossfit Amersfoort waar je workouts kunt volgen.

Oftwel, geen excuses om ongetraind aan de start te verschijnen. Lekker op het strand even tijgeren deze week. We zien de trainingsfoto’s graag verschijnen! Loop je trouwens met ons mee? Like de event-pagina’s op Facebook dan even.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top