De eerste obstacle run estafette in Nederland

Een obstacle run loop je samen, niet alleen. Dat is een van de mooie dingen van obstacle running. Nou hebben ze daar bij Breakout Run een bijzondere draai aan gegeven. Sinds gisteren kun je meedoen aan de Breakout Buddy Run, een estafette-variant. Je schrijft je met zijn tweeën in en loopt beiden één keer het parcours van 7,5 kilometer. Mocht de volledige afstand van 15 kilometer dus te veel voor je zijn, dan kun je deze afstand dus samen met een vriend(in) lopen. De afstand van 7,5 kilometer in je eentje lopen is niet mogelijk, dus je dient het met zijn tweeën te doen. Inschrijven gaat hier. Je kunt ook nog steeds een kaartje voor de Breakout Run winnen, en wel hier.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X