Alle foto’s van de Color Run Utrecht

Gisteren was de derde Color Run in Nederland. Na Amsterdam en Zwolle was nu Utrecht aan de beurt. Op het internet stromen de foto´s, video´s en beeldverslagen binnen. We hebben hieronder even alle fotosites voor jullie onder elkaar gezet;

breakout run

Jouw site hier? Laat het ons weten via de comments hieronder of neem contact met ons op.

Zin om zelf mee te doen aan een color run? Kijk op onze kalender voor een color run bij jouw in de buurt. Of probeer anders eens een mud run!


Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X