Breakout Run

Proefdraaien en kaartje winnen voor de Breakout Run

Bootcamps zijn een ideale training voor obstacle running. Ze worden in aanloop naar een evenement dan ook regelmatig gegeven aan de deelnemers. Vaak in combinatie met de organisaties van het evenement zelf. Ook bij de Breakout Run kun je een bootcamp volgen in aanloop naar de grote dag. Wat het unieke is aan deze gratis bootcamp is dat het parcours van de Breakout Run gebruikt wordt. De zware stukken van het parcours worden meegenomen, je gaat al lekker door het zand tijgeren en krijgt een idee van wat er op de dag zelf gaat gebeuren. De obstakels die speciaal voor het event neergezet moeten worden staan er nu natuurlijk nog niet, maar dat houdt het dan wel weer spannend voor de 14e. Je dient je vooraf wel even aan te melden voor de gratis bootcamp, en wel hier. De datum is zondag 18 augustus van 11.00 tot 13.00 in Schaijk. Hieronder de trailer.

Gratis kaartje winnen? Tag jezelf dan in deze foto!
 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X