Strongmanrun 2013: Laatste info en alle obstakels!

Aanstaande zondag mogen we los! Met 8.000 man twee keer over de 21 obstakels van de Fisherman’s Friend Strongmanrun 2013. Wij hebben er in ieder geval veel zin in! Hieronder de laatste informatie en een overzicht van de obstakels die al bekend gemaakt zijn. Als we naar de plaatjes van de obstakels en de namen kijken kunnen we wel ongeveer gokken wat er komt; twee keer electriciteit, wat modder, klimmen, glijden, autobanden, zwemmen, onder de grond door kruipen, bergen met zand, touwnetten, ijs en nog veel meer. Hier de feiten;

En let op, het zou zo maar eens kunnen gaan regenen, dus houd daar rekening mee!

Strongmanrun 2013 Obstakels

Een overzicht van alle 21 obstakels en hun namen vind je hier. Hieronder de plaatjes die we via de social media hebben kunnen verzamelen. Heb jij ergens anders nog meer foto’s of plaatjes van obstakels voorbij zien komen? Laat het ons dan weten!

Terrorwire Strongmanrun 2013

Vijf stuks! Strongmanrun

 

Waterdump en Monkeypool Strongmanrun 2013

Waterdump en Monkeypool Strongmanrun

 

Panic Room Strongmanrun 2013

Panic Room Strongmanrun

 

Dear Devil Strongmanrun 2013

Dear Devil Strongmanrun. Al zien we deze niet in het lijstje met obstakels staan. Of zou het de firemen fall zijn?

Hier het sfeerverslag van de Fisherman’s Friend Strongmanrun van vorig jaar.

We zien jullie zondag in Hellendoorn.

Vergeet ons niet te volgen op Facebook voor al het laatste nieuws over de Fisherman’s Friend Strongmanrun en obstacle running!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie

  1. Ik zal niet de enige zijn. Goed parcours, maar VEEL TE VEEL deelnemers voor dit parcours. Wel €500.000 inschrijfgeld gevangen en het lijkt vooral hierom te doen. Het zou de trongmanrun sieren als ze een deel naar het goede doel sturen waar de ladyspeaker naar refereerde!! Martin Boon.

Leave A Reply

X
X