Uitslagen en alle foto’s Strongmanrun 2013

Vandaag waren we bij de Fisherman’s Friend Strongmanrun in Hellendoorn. De review komt waarschijnlijk maandag online. In de tussentijd proberen we alle foto-sites te verzamelen. Mis je er eentje? Laat het ons weten!

Harbourrun

Uitslagen vind je hier via uitslagen.nl.

Foto’s Strongmanrun

De meeste foto’s lijken intussen online te komen. Zodra we extra sites vinden zetten we ze online. Deze foto’s hebben tot dus ver kunnen vinden;

Strongmanrun 2013

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X