Alle foto’s Color Run Brussel

In al het Mud Masters geweld zouden we bijna vergeten dat er in België ook nog een mega-evenement was. 10.000 lopers deden daar mee aan de eerste Color Run van België. Foto’s met kleur doen het altijd goed, dus die zijn er ook veel gemaakt. Wijverzamelen ze voor jullie. Jou foto’s hier? Laat ze achter in de comments of neem even contact met ons op.

breakout run

Foto’s Color Run Brussel

Dit zijn de eerste sites die we konden vinden;

Foto's Color Run Brussel

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X