Primeur! Strong Viking Valley Editions

Zojuist bereikte ons een primeur uit Wijchen. Strong Viking trekt in 2014 het land in. En wel richting Amsterdam in zowel het voorjaar als najaar. In het bekende recreatiegebied Spaarnwoude nabij Amsterdam zullen twee edities van de Strong Viking Valley Edition plaats gaan vinden. Voor wie Spaarnwoude nog niet kent, dit is het stuk natuurlijk tegen het Amsterdamse Westelijk Havengebied aan. Hier wordt ook DancyValley ieder jaar gehouden. Het is een mooi gebied met veel natuur en water wat zeker zwaar zal worden.

Heel veel informatie is er nog niet bekend, maar zal spoedig volgen. Zet de volgende data dus in je agenda;

[checklist]
  • 24 mei 2014
  • 20 september 2014
[/checklist]

Daarnaast hebben we natuurlijk al de Strong Viking Mud Edition, Strong Viking Water Edition en Color Obstacle Run.

De voorinschrijvingen openen op 1 november, dus houd de site en de Facebook van Strong Viking goed in de gaten.

Zijn jullie erbij?

Hier nog een keertje de aftermovie van de allereerste Strong Viking

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X