Breakout Run

Nieuw: obstacle run in het donker

Komend jaar krijgen we in Nederland weer wat nieuws. De eerste echte obstacle run in het donker. Tijdens de Breakout Run op 17 mei is er één startvak dat start om 22.00 uur in de avond. Oftewel, ontsnappen uit de gevangenis in de nacht! Je zult de volledige Breakout Run van 16 kilometer lopen, maar dan met een hoofdlamp op. Komend jaar zal de Breakout Run wederom op het terrein van Recreatiegebied “De Maashorst” in Schaijk (nabij Oss) plaatsvinden, net als dit jaar. Het is een mooi gebied, wat volgens ons zeker in het donker nog vetter is! Lees hier onze review van eerder dit jaar of check de foto’s voor meer info over de eerste Breakout Run. Breakout Run heeft overigens nog iets nieuws en dat is het Chained Breakout startvak. Hier word je geketend aan een andere deelnemer en moet je samen het hele parcours afleggen.

Ontsnappen is een nog grotere uitdaging in het donker! Ben jij een echte waaghals die het aandurft om na zonsondergang (22.00 uur) uit te breken? Geef je dan op voor dit onderdeel. Gewapend met enkel een hoofdlamp zul jij de vluchtroute af moeten leggen. Een hele uitdaging dus!

De inschrijvingen zijn intussen geopend. Wil je een kaartje winnen voor de Breakout Run? Like ons dan op Facebook en tag jezelf en je vrienden in deze foto!

Zoek je nog een lampje om in het donker te lopen? Kijk dan eens hier.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X