Jouw goede voornemens voor 2014?

Sinterklaas ligt achter ons en langzaam gaan we ons opmaken voor de kerstdagen. All I want for christmas draait alweer op de radio en het Glazen Huis is bijna klaar voor gebruik. Ook is dit een mooi moment om je goede voornemens voor 2014 eens te gaan bepalen. En wat is er nou een beter voornemen om een keertje mee te gaan doen aan een obstacle run? Wij kennen niemand die het na een keertje meedoen wel genoeg vond en niet direct op zoek ging naar een volgende run. Als je eenmaal meegedaan hebt, dan wil je niet ander meer.

Harbourrun

Afgelopen week hebben we daarom de agenda voor 2014 een flinke update gegeven. Voor 2014 gaan we intussen al richting de 50 evenementen voor 2014 en we kunnen je al verklappen dat er nog een paar extra aankomen. Voor de meeste runs hebben we al een speciale subpagina gemaakt waar je alle informatie over de run overzichtelijk kunt vinden, waar je een video van de trailer of de aftermovie kunt kijken, waar je onze review van vorige keer kunt lezen en waar je je direct in kunt schrijven.

Ook is dit een mooi moment om je goede voornemens voor 2014 eens te gaan bepalen. En wat is er nou een beter voornemen om een keertje mee te gaan doen aan een obstacle run?

Wil je in 2014 dus aan een obstacle run mee gaan doen, check dat onze kalender.  Wil je een keertje mee naar het buitenland met ons? Check dan onze speciale buitenlandkalender. Daarnaast hebben we ook een speciale kalender voor je junior obstacle runners in onze kidscorner.

En we kunnen nog wel één kleine cliffhanger weggeven zo vlak voor het weekend. En dat nieuws heeft betrekking op de kalender van komend jaar! Komende week komen we met groot nieuws voor 2014…

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X