Stagiair

Wij zoeken een stagiair(e)!

Toen we een jaar geleden begonnen met Obstakels.com wisten we nog niet precies welke kant we op zouden gaan. Intussen zijn we een jaar verder en is er veel gebeurd. De site groeit, we hebben een eigen team en een webshop met de perfecte gear voor obstacle running. Voor 2014 hebben we nog veel grote plannen, maar nooit genoeg tijd. Daarom zoeken we een stagiair(e) om ons op diverse gebieden te ondersteunen. Lijkt je dat wat? Klik dan op de button hieronder, lees wat we precies zoeken en reageer!

[button color=”orange” size=”medium” link=”https://obstakels.com/wp-content/uploads/2013/12/Stagiairgezocht.pdf” target=”blank” ]Meer informatie en reageren[/button]

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top