Wij zoeken een stagiair(e)!

Toen we een jaar geleden begonnen met Obstakels.com wisten we nog niet precies welke kant we op zouden gaan. Intussen zijn we een jaar verder en is er veel gebeurd. De site groeit, we hebben een eigen team en een webshop met de perfecte gear voor obstacle running. Voor 2014 hebben we nog veel grote plannen, maar nooit genoeg tijd. Daarom zoeken we een stagiair(e) om ons op diverse gebieden te ondersteunen. Lijkt je dat wat? Klik dan op de button hieronder, lees wat we precies zoeken en reageer!

Harbourrun
Meer informatie en reageren
Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X