Obstacle Run van het Jaar

Obstaclerun van het jaar 2013

We hebben afgelopen jaar zo’n beetje alle runs die er waren in Nederland bezocht en daar een review over geschreven. Dit doen we zodat jullie een beeld krijgen van de runs, de obstakels, de modder, de sfeer en de locatie. Op deze manier kun je in 2014 een goede keuze maken aan welke run je mee wilt doen. Voordat we de review schrijven spreken we natuurlijk met veel andere deelnemers en team-genoten. Toch blijft het onze mening van het evenement en niet die van alle deelnemers. De mening van de “experts” is leuk, maar wat vond het grote publiek er nou van? Daar zijn wij ook benieuwd naar, vandaar dat we een publieksprijs bedacht hebben.

Obstaclerun van het jaar 2013

In onze ogen is de Obstaclerun van het jaar een echte publieksprijs. Iedereen kan één keer stemmen en aan het einde van het jaar zullen we de totaaltelling bekendmaken. We worden wel eens gevraagd een top 3 van beste runs te geven, maar vinden het moeilijk dat te doen omdat het er vanaf hangt wat je wilt. Wil je modder? Wil je zware obstakels? Wil je teamwork? Zoek je een leuk thema? Naast de titel “Obstaclerun van het jaar” hebben we daarom nog zes categoriën waarin we een publieksprijs hebben bedacht.

De zeven categoriën:

[starlist]

  • Obstacle run van het jaar
  • Beste modder
  • Leukste thema
  • Beste obstakels
  • Beste teamrun
  • Zwaarste run
  • Mooiste locatie

[/starlist]

Hoe kan ik stemmen?

Stemmen doe je op onze poll op Facebook. Je kunt slechts één keer stemmen op alle zeven de categoriën. Onder iedereen die gestemd heeft verloten we een origineel Team Dutch Mud Men shirt van Under Armour.

[button color=”orange” size=”big” link=”https://apps.facebook.com/my-polls/obstakels2013″ target=”blank” ]Stem nu![/button]

Wil je je geheugen nog eens opfrissen? Lees onze reviews of kijk hieronder alle officiële aftermovies die we op YouTube konden vinden. (Klik linksboven op afspeellijst om jouw run te kiezen.)

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top