Strongmanrun

Obstacle running voor het Glazen Huis

De week voor kerst staat sinds jaren altijd in het teken van acties voor 3FM Serious Request en hun glazen huis. Dit jaar is er in totaal maar liefst 12.302.747 euro opgehaald en deze eindstand is daarmee wederom een record. De actie heette dit jaar “Let’s clean this shit up” en vroeg aandacht voor 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Een aantal obstacle runs hebben zich ook ingezet voor deze actie. Hieronder kort het resultaat.

Schoone Winter Obstacle Run

Glazen HuisHet Drentse dorp Schoonebeek had een speciale obstacle run georganiseerd voor het Glazen Huis, de Schoone Winter Obstacle Run. Onze review van dit evenement kun je hier lezen. De totale actie van Glazen Huis Schoonebeek, inclusief obstacle run, heeft 12.919,78 euro opgeleverd.

Strongmanrun

strongmanrunBij de Fisherman’s Friend Strongman Run hebben ze een speciale bootcamp georganiseerd om geld in te zamelen voor Serious Request. Het eindresultaat was 5.312,20 euro voor het Glazen Huis. Zelf meedoen aan de Strongmanrun? Inschrijven kan nog steeds!

 

Tough Ten Miles

Tough Ten MilesTough Ten Miles had ook een actie tijdens Serious Request. Voor iedereen die zich voor het evenement inschreef tijdens de Glazen Huis actie doneerde Tough Ten Miles 10 euro aan 3FM. Dit heeft geresulteerd in 40 extra inschrijvingen, oftewel 400 euro voor de actie. Je kunt je overigens nog steeds inschrijven voor alle drie de Tough Ten Miles obstacle runs die in 2014 plaats gaan vinden.

 

 

Stemmen op de Obstaclerun van het jaar

Vergeet niet te stemmen op de obstaclerun van het jaar 2013!

Obstacle Run van het Jaar

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top