OCR World Championship

Nu ook kwalificeren in Nederland voor het WK OCR

De kogel is door de kerk. Je kunt je dit jaar ook in Nederland kwalificeren voor het allereerste Wereldkampioenschap Obstacle Running in Amerika. Het OCR World Championship, zoals het officieel heet, zal dit jaar plaatsvinden op 25 en 26 oktober in Cincinnati. De beste obstacle runners van de wereld zullen zich daar verzamelen om te strijden om de allereerste wereldtitel. En jij kunt daar bij zijn door je te kwalificeren in één van de kwalificatieruns. In eerste instantie waren deze runs vooral in de Verenigde Staten en Engeland, maar nu kun je je ook in Nederland kwalificeren. De organisatie heeft Mud Masters op 8 maart gekozen als kwalificatierun.

Hoe kwalificeer ik me voor het WK OCR?

Dat is eigenlijk heel simpel. Je moet bij de eerste twintig mannen of eerste twintig vrouwen van de Alfa-wave horen tijdens Mud Masters en dan ben je gekwalificeerd. Mud Masters is al uitverkocht en de Alfa-wave zit helemaal vol. Je zou kunnen kijken of je via de Facebook-pagina van Mud Masters 8 maart nog kunt ruilen. Verder kun je via Startbewijshulp naar een kaartje zoeken. Wij zijn in ieder geval met Team Dutch Mud Men met een aantal lopers aanwezig om een poging te wagen bij de eerste twintig te komen.

Lukt het nou niet om een kaartje te krijgen of bij de eerste twintig te finishen? Kijk dan hier voor meer internationale kwalificatieruns.

Mud Masters vol

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 reacties op “Nu ook kwalificeren in Nederland voor het WK OCR”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top