Strong Viking

Strong Viking Run ook kwalificatierun WK OCR

Goed nieuws voor iedereen die naar het Obstacle Course Running World Championship wil en geen startbewijs voor de Alfa-groep van Mud Masters kan krijgen. Strong Viking heeft ook een kwalificatierun voor het OCRWC. Om precies te zijn de Water Edition in Wijchen. In een speciaal startvak gaat gewerkt worden met tijdsregistratie om zo de 10 snelste mannen en vrouwen per leeftijdscategorie te bepalen.

War Race

Strong Viking Water Edition kwalificatie

Je kunt je kwalificeren tijdens de Strong Viking Water Edition. Deze vindt plaats op zaterdag 14 juni 2014 op de Berendonck bij Wijchen/Nijmegen. Wil je voor kwalificatie gaan, dan dien je je in te schrijven in startvak ODIN. Dit startvak is voor de 19 kilometer en start om 10.00 uur. Voor de OCRWC plaatsen zich de eerste 10 mannen en eerste 10 vrouwen per leeftijdscategorie. De categorieën zijn:

  • 18-24 jaar
  • 25-29 jaar
  • 30-34  jaar
  • 35-39 jaar
  • 40-44 jaar
  • 45-49 jaar
  • 50+

Wil je meedoen, schrijf je dan snel hier in, want de deelname is beperkt. Heb je je al ingeschreven door bijvoorbeeld een passe-partout aan te schaffen, dan kun je de organisatie mailen om te wisselen van startvak.

Voor iedereen die zich wil kwalificeren: veel succes en laat het ons weten als je gekwalificeerd bent!

Strong_Viking_Obstacle_Run_Water_edition

War Race
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X