Discovery Obstacle Runs Platform gelanceerd

0

Discovery Channel heeft afgelopen week in navolging van Obstakels.com hun eigen obstacle run platform gelanceerd. Op DiscoveryObstacleRuns.nl kun je de blogs lezen van de leden van het Discovery Expert Team.

Discovery Channel Obstacle Runs Expert TEam

Discovery Obstacle Runs Platform

Het Discovery Obstacle Runs platform bestaat uit de blogs van een aantal lopers die in het shirt van Discovery Channel lopen. Deze lopers vormen samen het Discovery Obstacle Runs Expert Team en gaan dit jaar aan veel obstacle runs in de Benelux meedoen. Ze schrijven op regelmatige basis voor Discovery Channel. Verder twitteren ze met #DORP over hun avonturen. Ook staat er een kalender met daarop de eerstvolgende obstacle runs in Nederland en België. We hopen dat de media-aandacht van Discovery Channel nog meer bekendheid voor de sport op gaat leveren zodat binnen een aantal maanden heel Nederland weet hoe leuk een obstacle run is en zich in gaat schrijven.

Hieronder de video met de trailer van het team. Leuk overigens dat er een aantal leden van Team Dutch Mud Men meedoen.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X