RateYourRun

Nieuw: #RateYourRun

Sinds anderhalf jaar publiceren we op Obstakels.com onze reviews van alle obstacle runs die we lopen. In de Benelux behandelen we ze allemaal en regelmatig zijn we in het buitenland te vinden om runs te reviewen. Nou denken we zelf best een goed idee te hebben van hoe goed of slecht een run was en wat er aan verbeterpunten mogelijk zijn. Deze kun je dan ook lezen in de uitgebreide reviews die we geven van elke run. We vragen tijdens de run en na de run aan veel mensen of ze het naar hun zin hebben en wat ze er van vinden.

War Race

Toch blijft het onze mening en niet die van de massa. Misschien zitten wij er wel eens naast of hebben wij intussen een andere standaard door alle runs die we lopen. Daarom zijn we ook benieuwd naar hoe jullie de run ervaren hebben en lezen dus graag jullie mening. Uiteindelijk hopen we zo natuurlijk betere evenementen te krijgen.

#RateYourRun

Met de Tough Ten Miles voor de deur zullen we starten met #RateYourRun. Je kunt hier zelf 0 t/m 5 sterren geven en daarmee aangeven wat je in het algemeen van een run vond. Daarnaast kun je op 11 kenmerken aangeven wat je er van vond. Had de run een leuk thema? Waren de faciliteiten eromheen wel goed geregeld? En zou je volgende keer weer gaan? Met de overvolle kalender voor dit jaar zullen andere lezers dus kunnen zien of de kwaliteit van een run vorige keer hoog genoeg was.

Hieronder een voorbeeld van hoe het scherm er uit komt te zien. We hebben vorige maand al even proef gedraaid met een klein groepje tijdens NEW DAWN.

RateYourRun

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X