Alle foto’s Strong Viking Mud Edition 2014

1

Goedemorgen Vikings! Aan alle comments op onze site en Facebook te zien heeft iedereen het ontzettend naar zijn of haar zin gehad afgelopen zaterdag in Wijchen. Wij zijn bezig alle foto-sites te verzamelen zodat je je meest modderige foto snel terug kunt vinden.

Alle foto’s Strong Viking Mud Edition

Heb je zelf een foto-album online staan? Laat het ons weten via het contactformulier of in de comments hieronder.

Je kunt hier jouw mening over Strong Viking Mud Edition achterlaten.

Video’s Strong Viking Mud Edition

Het is nog even wachten op de officiële aftermovie, maar op Youtube staan al genoeg GoPro video’s die je een idee geven van de dag. Houdt ons Youtube-kanaal in de gaten voor de publicatie van de aftermovie.

Foto's Strong Viking

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Alle foto's Electric Run Amsterdam - Obstakels.com

Leave A Reply

X