[Winnen] Kaartjes voor de Brabantse Wal Mud Run

Op de foto hierboven zie je het parcours van de Brabantse Wal Mud Run. De run vindt plaats op zaterdag 26 april in het Brabantse Hoogerheide. De run zelf is onderdeel van het Brabantse Wal Festival, een driedaags muziek-festival op vrijdag, zaterdag en zondag. Het parcours mag dan bekend zijn, maar de obstakels zijn nog geheim gebleven. Vandaag mogen we een tipje van de sluier oplichten in onze poll. Daarnaast mogen we twee kaartjes weggeven voor de run zelf. Als je de poll invult krijg je een klein idee van wat je te wachten staat.

Harbourrun

Kaartjes winnen?

Kaartjes winnen is heel eenvoudig. Klik op de button hieronder, vul de poll in en wij trekken binnenkort een winnaar.

Klik hier voor de poll

Kaartjes Brabantse Wal Mud Run

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X