DirtKings

#RateYourRun DirtKings Achterhoek 2014

Sinds anderhalf jaar publiceren we op Obstakels.com onze reviews van alle obstacle runs die we lopen. In de Benelux behandelen we ze allemaal en regelmatig zijn we in het buitenland te vinden om runs te reviewen. Nou denken we zelf best een goed idee te hebben van hoe goed of slecht een run was en wat er aan verbeterpunten mogelijk zijn. Deze kun je dan ook lezen in de uitgebreide reviews die we geven van elke run. We vragen tijdens de run en na de run aan veel mensen of ze het naar hun zin hebben en wat ze er van vinden.

Toch blijft het onze mening en niet die van de massa. Misschien zitten wij er wel eens naast of hebben wij intussen een andere standaard door alle runs die we lopen. Daarom zijn we ook benieuwd naar hoe jullie de run ervaren hebben en lezen dus graag jullie mening.

Onze uitgebreide review en onze foto’s volgen snel. Was jij ook bij DirtKings Achterhoek 2014? Laat dan helemaal onderaan je mening achter.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

10 gedachtes op “#RateYourRun DirtKings Achterhoek 2014”

 1. Het was een leuke run, weinig modder.Massa start veroorzaakt veel oponthoud bij de eerste drie á vier obstakels.
  Als kennis wil maken met een obstakel run is dit een mooie run om mee te beginnen.
  Organisatie was prima, wat dan weer jammer is dat er parkeergeld gevraagd wordt.Inschrijf geld is al aan de forse kant.

 2. Top evenement, hele goede sfeer! Goede variatie van obstakels en vernieuwend.
  Modder veel gezien en door gekropen. Zijn altijd wel wat zaken te benoemen, die minder zijn, maar dat is toch vaak een kwestie van persoonlijke smaak.

  Wat mij betreft een echte aanrader!

 3. Andrea Vering

  Super gaaf evenement in de achterhoek. Mooie locatie heerlijke modder. Erg gastvrij. Volgend jaar zeker weer van de partij

 4. MN aus Deutschland

  für mich das erste, aber sicher nicht das letzte Mal!!

  Sehr gute Organisation!
  Schön viel Schlamm!
  Herausfordernde Hindernisse!
  Super gute Stimmung!
  Tolle Leute!

  Ich werd es auf jeden Fall weiterempfehlen! 🙂

 5. Ik vond het een leuke run (12km) met genoeg variatie en een zeer mooie omgeving.
  Ik had graag iets betere faciliteiten gezien om je om te kleden en je spullen op te slaan.
  Ik had bijvoorbeeld mijn tas ingeleverd bij het aangewezen punt, maar bij ophalen werd er niet meer om een bewijs of nummer gevraagd.
  Ik zei gewoon, die rugzak daar en dat was voldoende.

  Ook was er net na de start een balk gebroken bij de Net Climb. Misschien toch iets meer doseren van het aantal deelnemers op 1 obstakel.

  Maar al met al een leuke dag gehad en zou het zo weer doen.

 6. Pingback: Alle foto's DirtKings Achterhoek 2014 - Obstakels.com

 7. Topevenement! Goede organisatie en leuke obstakels. Fijn dat het in de beurt is. Massale start is misschien een minpuntje, je moet de eerste obstakels dan lang wachten. Verder top gedaan!!!!

 8. Het belangrijkste was goed.. Veel modder en genoeg obstakels, waaronder een aantal die ik niet eerder gezien heb.. Ook was er een geweldige DJ aanwezig!

  Wel een paar puntjes

  – Massastart vond ik minder en aangezien je aan het begin moest tijgeren stond je meteen in een rij..
  – verder scoort veiligheid laag. 1 obstakel stortte voor 1/3 in elkaar. Als een obstakel niet teveel mensen tegelijkertijd kan hebben, plaats het dan ergens op het eind.
  – Tijd vind ik persoonlijk niet boeiend, aangezien elke run anders is, maar ik vond het wel jammer dat je niet kon zien welke plaats je was geëindigd.

  Toch vond ik het een geweldige run… Dirtking heeft de potentie een topper te worden, maar dan moet het zeker rekening houden met bovenstaande puntjes.

 9. Pingback: Review DirtKings Achterhoek 2014 - Obstakels.com

 10. thijs rademaker

  Dit jaar voor de tweede keer meegedaan met de twaalf kilometer. Ik heb weer genoten. Mooi afwisselend parcours en uitdagende en nieuwe obstakels. Echter de massa start zorgde voor opstoppingen in het begin, de net climb die half afbreekt ( vind ik toch jammer, had vervelend kunnen aflopen), en de shirtjes waren het zelfde als vorig jaar. Ik hoop dat in Amsterdam andere ( editie specifieke) shirts te krijgen zijn bij de finish. Voor de rest top georganiseerd en ontzettend gezellig na afloop, ook op het parcours zelf was er de gehele tijd een top sfeer. Tot in Amsterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X