#RateYourRun Army Urban Run 2014

Het weekend zat vol met obstacle runs, maar hoe vonden jullie Army Urban Run?

Sinds anderhalf jaar publiceren we op Obstakels.com onze reviews van alle obstacle runs die we lopen. In de Benelux behandelen we ze allemaal en regelmatig zijn we in het buitenland te vinden om runs te reviewen. Nou denken we zelf best een goed idee te hebben van hoe goed of slecht een run was en wat er aan verbeterpunten mogelijk zijn. Deze kun je dan ook lezen in de uitgebreide reviews die we geven van elke run. We vragen tijdens de run en na de run aan veel mensen of ze het naar hun zin hebben en wat ze er van vinden.

Toch blijft het onze mening en niet die van de massa. Misschien zitten wij er wel eens naast of hebben wij intussen een andere standaard door alle runs die we lopen. Daarom zijn we ook benieuwd naar hoe jullie de run ervaren hebben en lezen dus graag jullie mening.

Onze uitgebreide review en onze foto’s volgen snel. Was jij ook bij STORMLOOP 2014? Laat dan helemaal onderaan je mening achter.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 reacties

  1. Eddy-Paul Bakker on

    Hele mooie locatie voor een obstakel run, nauwelijks wachttijden bij de obstakels. Alleen bij de grote modder hindernis veel te lang stil gestaan in de modder, verder een leuke run om te doen. Verbeterpunten voor de volgende keer zijn meer toilet groepen nu stonden er lange rijen en afspoel mogelijkheden waren ook schaars.

  2. Pingback: Alle foto's ARMY URBAN RUN 2014 - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X